The Ultimate Guide To su kaçağı tespit

Wiki Article

Dürüst işinin ehli thirty yıllık deneyim çıraklık tan ustalığı temizliğe ve gizliliğe önem verme

Su kaçağı tespitinde dikkat edilmesi gereken birçok nokta bulunmaktadır. Bu noktaların tamamını aşağıda yer alan listemizde sizler için derledik.

Su sızıntısının olduğu yerin bulunması öncelikli su kaçağının pis su kaynaklı mı yoksa temiz su kaynaklı mı olduğu tespit edilir.

Duvardaki Su Sızıntısı Nasıl Tespit Edilir, Duvardaki su sızıntılarının çoğu hatalı yapılan tesisat borularından kaynaklanmaktadır. Duvar kısımlarında oluşan sızıntılar dış duvarda oluşan çatlaklardan da kaynaklanmaktadır yağmur yağdığı zaman duvar içerisine su almaktadır.

Kalorifer borularında meydana gelen su kaçağı sessiz ve uzun süre fark edilmeyebilir. Siz erken fark ettiğiniz için şanslı sayılırsınız.

Kullanmış olduğumuz malzemeler TSE ve İSO 9001 belgelerine ve bir çOkay uluslararası kalite standartlarına ve belgelerine sahip malzemelerdir.

Kaçağın nereden kaynaklandığı veya hangi duvardan, zeminden geldiği anlaşılmamaktadır. Kimi zaman kırmadan su kaçağı tespiti yaparken gereksiz tadilatlara girilse bile, yine de doğru kaçak tespiti

Gelen usta boruyu tamir edip gitti ancak su patlağını bulabilmek için 3-five tane kırdığı fayansı tamir etmeden gitti. Şuan herhangi bir su kaçağı yok ancak fayansların tamir edilmesi lazım bu konuda yardımcı olur musunuz. Tekrar aynı sorunu yaşamamak için su tesisatının kontrol edilmesini rica ediyorum.

Binanın temelindeki değişimler, yaşa bağlı, deprem veya sel taşkınlarına bağlı olarak ortaya çıkabilmektedir. Özellikle kanalizasyon borularında neden olan sus sızıntıları bu şekilde ilerlemektedir.

Profesyonel Ekip Firmamızın yaptığı işlerde başarılı olmasının arkasında yatan en büyük etken profesyonel ekiplerimizdir.

Korozyon: Korozyon boruları su kalitesine bağlı olarak su sızıntılarına yol açabilmektedir. Arıtılmış olan suyun kireçlenme oranı da ortadan kalkacak ve yumuşak bir yapı ile tesisat sisteminden iletilecektir.

Dairenizde su kaçağı olduğu iddaası ile karşı karşıya iseniz ve herhangi bir belirti bulamadıydanız. Deneyeceğiniz three kolay advertımla konutunuzda su sızıntısından emin olabilirsiniz. (Bu teknik bilgi su kaçağının tespit etmek için kullanılmamaktadır.)

Arızanın tamiratını tespit sonrası hemen garantili olarak yapıyoruz.Yaptığımız tamiratlara two yıl garanti veriyoruz.

tavandan su su tesisatçısı akmıyorsa yani sadece duvarda su sızıntısı varsa yinede su kaçağını bulabiliyor musunuz, alt kata kadar inen su kaçaklarını ne kadar zaman da buluyorsunuz ? cevap verirseniz sevinirim.

Report this wiki page